Justin Bieber și Selena Gomez s-au despărțit! Cântărețul s-ar fi cuplat cu un model Victoria's Secret!

330
Justin Bieber și Selena Gomez s-au despărțit! Cântărețul s-ar fi cuplat cu un model Victoria's Secret! - justinbiebersiselenagomezvorfito-1352626484.jpg

Cântărețul Justin Bieber, în vârstă de 19 ani, și actrița Selena Gomez, în vârstă de 20 de ani, s-au despărțit după o relație care a durat aproape doi ani.


Cei doi au început relația în februarie 2011 și s-au despărțit săptămâna trecută, transmite realitatea.net.

La începutul acestei săptămâni, Bieber a fost surprins alături de Barbara Palvin, un model al casei Victoria's Secret, în vârstă de 19 ani.


Știrea despre despărțirea celor doi a surprins presa mondenă americană pentru că, recent, Bieber a spus că nu merge nicăieri fără Selena.

Cântărețul este considerat una dintre marile surprize ale galei American Music Awards 2010 - unde a câștigat patru trofee -, dar și ale ultimilor doi ani. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.

De asemenea, Selena Gomez, ambasador UNICEF, este la fel de cunoscută. Ea și-a lansat cel de-al treilea album, "When The Sun Comes Down", după ce, în 2010, a cucerit fani în toată lumea cu "A Year Without Rain", fiind totodată și proprietara unei linii vestimentare de success.

 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Septembrie 2012
Stire din Monden : Milioane de fani pentru Justin Bieber
Pagina a fost generata in 1.6782 secunde