Justin Timberlake și Jessica Biel au devenit părinți. Cum își vor crește fiul

161
Justin Timberlake și Jessica Biel au devenit părinți. Cum își vor crește fiul - 552ea40c16d0331d2b4d7696justinti-1429269650.jpg
Proaspăt deveniți părinți, Justin Timberlake (34 de ani) și Jessica Biel (33 de ani) au dezvăluit că îl vor crește pe micuțul lor în munți, departe de lumina reflectoarelor. În majoritatea timpului, Silas va sta în casa lor din Big Sky, Montana, unde nu există poluare și anturaje dubioase. Justin și Jessica au gândit deja în detaliu cum îl vor crește pe copilul lor, pe care l-au dorit cu ardoare. În primele 5 luni de viață, bebelușul va sta, totuși, împreună cu mama și tatăl său în vila acestora din Hollywood Hills, potrivit Us Weekly.

Nu vor angaja bonă

"Justin e atât de fericit, încât nici nu știe cum să se poarte cu mucuțul ca să nu-i facă din greșeală vreun rău. Întreaga lor casă este pregătită pentru bebeluș", a povestit o sursă citată de click.ro. Jessica este ajutată tot timpul de mama lui Justin, Lynn. "Ea glumește că îl consideră pe Silas drept propriul fiu. Nu acceptă să fie angajată o bonă pentru el".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Aprilie 2015
Stire din Monden : Justin Timberlake este tătic!
Pagina a fost generata in 1.6756 secunde