Katie Holmes vrea mai mult sex

707
Katie Holmes vrea mai mult sex - 11b3e5a318f289cbcaedad1f899a3345.jpg
Actrița americană vrea să facă mai mult sex cu soțul ei, Tom Cruise. Holmes - care are o fetiță de trei ani, Suri, cu superstarul de la Hollywood - a devenit tot mai frustrată de faptul că petrece prea puține momente intime cu partenerul de viață. "Katie s-a deprimat complet în ultimele luni. Nu-i mai place deloc viața pe care o duce în prezent. Vrea și momente intime în familie, nu doar apariții după apariții pe covorul roșu alături de Tom. S-a simțit întotdeauna ca și cum ar concura cu ceilalți pentru atenția lui", a declarat o sursă pentru revista Closer.
Până una alta, actorul american Tom Cruise va juca rolul unui agent secret, care încearcă să seducă personajul interpretat de compatrioata sa Cameron Diaz în comedia "Wichita", potrivit cotidianului specializat "Variety".
Filmul, produs de Twentieth Century Fox, va fi regizat de James Mangold ("Walk The Line", 2005), care a participat la scrierea scenariului, alături de Scott Frank și Laeta Kalogridis. Lansarea filmului este prevăzută în vara lui 2010.
Acesta va fi primul film al lui Tom Cruise, 46 de ani, de la "Walkyrie", în care a interpretat un ofițer german devenit erou național după război pentru că a încercat să-l asasineze pe Adolf Hitler.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 30 Mai 2009
Stire din Monden : Gheorghe Visu, operat la plămâni
Pagina a fost generata in 1.7401 secunde