"L-a înșelat. Daniela e una dintre femeile care se excită când vede bani"

430
Despărțirea Cruduței de fotbalistul cu care s-a iubit trei ani și pentru care a făcut sacrificii enorme nu l-a luat părin surprindere pe Leo de la Strehaia. Acesta suține că însăși bruneta a fost prima care a înșelat în relație, în urmă cu câțiva ani.

Cruduța, spune el, ar fi petrecut câteva nopți de amor cu un bărbat pe nume Nicolae, care o plătea cu sume frumușele pentru prestația ei.

De fapt, spune Leo de la Strehaia, acesta ar fi și motivul ce l-a determinat și pe Nilă să fugă în brațele altei femei.

"L-a inselat sigur cand era cu el. Stiu sigur de la o amica si si stiu si eu cu cine l-a inselat. Cu un baiat Nicolae. Mi-a povestit amica mea ca au facut show, ca a fost ceva frumos. Am zis numele barbatului ca sa nu comenteze ea, sa nu spuna ca nu e adevarat. Ea era cu o fata, a fost o combinatie la pachet. Se ducea la o luna, doua, pe sume mari, cateva mii de euro. Cand intra in camera de hotel e frumos cu sampanie, cu teancuri de euro. Fetele luau intre 5.000-10.000 de euro. Fetele s-au excitat altfel cand au vazut banii. Daniela e una dintre femeile care se excita cand vede bani. Amica mea mi-a povestit toate astea acum 5 luni, deci l-a inselat sigur pe Costea. El stia sigur, prea multa lume stia, n-avea cum sa nu fi aflat si el. Stie foarte multa lume, nu numai eu. D-aia s-a dus și el la alta", a declarat acesta, într-o emisiune de la Kanal D.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9981 secunde