La Casa Albă, se poartă memoriile dopo-președinție

318
George W. Bush, analizat în mai multe cărți scrise de foști colegi, inclusiv de fostul său purtător de cuvânt, care îl critică aspru, se gândește să-și scrie propriile memorii. Bush nu a făcut comentarii despre cartea fostului său purtător de cuvânt Scott McClellan, care a afirmat că Președinția americană a distorsionat adevărul și a dus o campanie propagandistică pentru a-și susține cauza și a justifica invadarea Irakului și răsturnarea de la putere a lui Saddam Hussein în 2003. Casa Albă și foști consilieri ai lui Bush au respins acuzațiile aduse și afirmațiile făcute de McClellan în cartea sa și s-au întrebat de ce fostul oficial nu și-a manifestat chiar atunci dezacordul cu deciziile politice sau cu modul în care erau prezentate evenimentele.
Predecesorul lui Bush la Casa Albă, Bill Clinton, a scris, după ce nu a mai fost președinte, o carte devenită best-seller în care și-a povestit viața, precum și cei opt ani petrecuți la Casa Albă. Memoriile sale, intitulate "My Life" (Viața mea) i-au adus peste 23 de milioane de dolari.
Bush a mai declarat în interviul pentru The Observer că niciodată nu a văzut vreun episod din premiatul serial "The West Wing", care are ca subiect viața la Casa Albă a unui președinte, un personaj de ficțiune.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6081 secunde