Leighton Meester și-a lăsat mama și fratele pe străzi

778
Leighton Meester și-a lăsat mama și fratele pe străzi - 8a35cleightonmeesterpic04-1330256693.jpg
Leighton Meester, actrița celebră pentru rolul din serialul "Gossip Girl", unde o interpretează pe Blair Waldorf a ajuns din nou în atenția presei de peste ocean, după ce mama ei, Constance a dezvăluit pentru publicația National Enquirer că a ajuns să doarmă pe străzi și că fiica ei nu vrea să o ajute deloc.

Constance Meester a povestit pentru revista menționată că a dat faliment și că din cauza datoriilor foarte mari ea și-a pierdut chiar și casa. Femeia a declarat că înainte cu câteva zile de Crăciun a fost nevoită să-și predea locuința statului și că a ajuns practic să locuiască împreună cu fiul ei Lex (18 ani) pe străzi, iar Leighton, care a fost iubita românului Sebastian Stan, nici nu vrea să mai audă de ei. "Mă gândeam că Leighton va avea bunătatea să ne ajute, însă se pare că ea nici nu mai are suflet", a spus aceasta.

Constance susține că a sunat-o pe fiica ei de nenumărate ori să îi ceară ajutor, însă aceasta nici nu se deranjează să îi răspundă la telefon, precizând: "În timp ce oamenii împachetau cadouri pentru cei dragi, eu semnam actele de faliment". Mai mult, aceasta a menționat că într-un final actrița i-a răspuns la telefon fratelui ei și în momentul în care el i-a spus că vor pierde casa, ea nici nu i-a dat atenție. Astfel, Constance a spus că singura ei șansă să scape de sărăcie este să scrie o carte despre viața fiicei ei. "Se va numi Losing Leighton și va fi adevărul despre certurile din familia noastră. Mi-am sacrificat întreaga viață pentru a o ajută să devină starul care este acum și mă doare cumplit felul în care mă răsplătește ea. Încă mai sper că se va gândi la noi și va veni să ne ajute până nu o să fie prea târziu", a declarat aceasta. Familia lui Leighton a trăit de-a lungul timpului o adevărată dramă. Pe lângă faptul că actrița s-a născut în pușcărie, pentru că mama ei fusese condamnată la zece ani de închisoare pentru infracțiuni legate de droguri, anul trecut fratele ei a suferit o operație pe creier.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 27 Februarie 2012
Stire din Monden : "Meciul s-a terminat o la o!"
Pagina a fost generata in 1.7635 secunde