Lenjeria intimă comestibilă și vibratorul - un preludiu mai altfel

429

Articole de la același autor

Se spune că în sex nimic nu este deplasat atâta vreme cât partenerii sunt în armonie. În unele cupluri jucăriile sexuale sunt privite drept niște "intruși", în altele sunt niște "musafiri" bineveniți. Pot "condimenta" partidele de sex, pot alunga monotonia, atunci când ea apare, și pot trezi scântei noi.
Pentru a afla dacă intrați în clubul persoanelor fane de jucării erotice, cel mai simplu ar fi să vă luați partenerul de mână și să faceți o vizită într-un sex-shop. Priviți, atingeți, cereți sfaturi și, dacă vă tentează ceva, nu ezitați să cumpărați. Nu este exclus să fiți surprinși plăcut de efect.
În fruntea listei "jucăriilor" se află vibratorul, fie că îl cumpără femeia, fie că i-l face cadou bărbatul. Dildo-ul ajută la mărirea duratei și frecvenței partidelor de amor. Femeile îl pot folosi singure, în prezența bărbatului, care cu siguranță va fi încântat de priveliște. Ulterior, poate fi invitat și el în joc.
Tentantă este și o porție de lenjerie intimă comestibilă, mai ales ca desert, după o cină romantică, și ca preludiu al unei aventuri de neuitat. Meniul este foarte variat: se pot devora bikini cu gust de ciocolată, căpșuni, banane, cireșe și chiar pizza.
Pentru cei care au experimentat deja astfel de "jucării" cu siguranță pasul următor sunt cătușele sau renumita eșarfă a lui Sharon Stone din "Basic Instinct". Nu este nevoie să ajungeți la scene așa de dure precum cele din film, însă senzațiile vor fi de două ori mai tari, iar plăcerea infinită. Este un preludiu amețitor și o experiență pe care veți dori să o mai trăiți…

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
Stire din Monden : Nicolas Cage nu va mai filma la Constanța!
Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
Stire din Monden : "Noroc că am socrii la Constanța"
Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
Stire din Monden : "Aladin și lampa fermecată"
Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
Stire din Monden : Ce nu vor femeile în timpul preludiului
Pagina a fost generata in 3.0063 secunde