Leonardo DiCaprio a pus ochii pe o altă româncă sexy

472
1
Leonardo DiCaprio a pus ochii pe o altă româncă sexy - andreeadiaconujpeg-1381405946.jpg
Nu mai e un secret faptul că ultimele șapte-opt iubite ale actorului Leonardo DiCaprio au fost numai manechine de top, printre care și Mădălina Ghenea, actuala parte-neră de viață a altui star, actorul Gerard Butler. Recent însă, se zvonește că Leo ar fi pus ochii pe frumoasa noastră Andreea Diaconu (21 de ani), devenită "în-geraș" al Casei Victoria’s Secret din SUA.

"Îmi plac femeile perfecte", a spus actorul Leonardo DiCaprio și a dovedit acest lucru alegându-și iubitele superbe. În ultimii cinci ani, supermodelele de la Victoria’s Secret i-au căzut la pat pe bandă rulantă.

Acum însă, o altă conațională ar fi în vizorul cuceritorului DiCaprio. Este vorba despre supermodelul Andreea Diaconu. Cum starul din "Titanic" organizează frecvent petreceri fastuoase în cluburi exclusiviste din America la care cheamă, în special topmodelele Victoria’sSecret, s-a nimerit ca la unul dintre chefuri să pună ochii și pe Andreea.

El și-a exprimat dorința de a o cunoaște pe românca aflată pe val în SUA prin intermediul unei colege de podium, de la care i-a și aflat numărul de telefon.

De altfel, conform martorilor, el a anunțat-o pe Andreea că o va urmări cu interes la următoarea prezentare de lenjerie de la Victoria’s Secret, care va avea loc curând.

Andreea se află printre puținele modele de top din SUA care nu a fost încă iubita sau soția vreunui personaj faimos de peste Ocean, așa cum s-a întâmplat cu Adriana Lima, Gisele Bundchen sau Miranda Kerr. Cine știe, poate DiCaprio își dă seama că românca noastră e aleasa, scrie libertatea.ro. 

Comentează știrea

oakley sunglasses outlet
27 iunie 2014
oakley sunglasses outlet

michael kors outlet michael kors michae kors outlet michael kors michael kors outlet online oakley sunglasses outlet http://www.cheap-oakley-sunglasses.org/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3983 secunde