Lidia Buble riscă până la şapte ani de închisoare!

239
Lidia Buble riscă până la şapte ani de închisoare! - lidiabuble-1647424184.jpg

Articole recomandate

Lidia Buble riscă până la şapte ani de închisoare. Artista are probleme mari cu legea și a fost trimisă în judecată pentru dare de mită. Anul trecut a fost oprită în trafic de polițiști și a încercat să dea mită pentru a scăpa de penalizare.

„Vorbim de infracțiunea de dare de mită, iar în acest context persoana implicată riscă o pedeapsă a închisorii de la 2 până la 7 ani, cuantum maxim. Bineînțeles că pot fi până la urmă niște circumstanțe atenuante, în funcție de ce rezultă în cadrul judecății, și ar putea să beneficieze inclusiv de o pedeapsă a închisorii cu suspendare, însă legal ne raportăm la astfel de condiții, atât cei ce au primit mită, cât și cei care au oferit mită, ar trebui să suporte aceleași consecințe în mod egal”, a declarat vicepreședintele Sindicatului Europol la Antena Stars.

Tribunalul Bucuresti a analizat dosarul întocmit de procurori în cazul Lidiei Buble și a decis că poate începe judecata în acest caz. Cântăreața de muzică pop este acuzată că a dat 800 de lei mită unor polițiști din cadrul Poliției Rutiere București. În schimbul banilor, cântăreața le-a cerut să nu o pună să sufle în aparatul etilotest.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8 secunde