Lindsay Lohan, externată mai devreme dintr-o clinică de dezintoxicare

308
Lindsay Lohan, externată mai devreme dintr-o clinică de dezintoxicare - 2d9e9a27caab97a9899ba3076caa5f49.jpg
Actrița americană Lindsay Lohan a fost externată, marți, din clinica de dezintoxicare în care a fost închisă din ordinul justiției americane, după ce a efectuat doar 22 de zile din programul de dezintoxicare care durează în mod obișnuit trei luni.
Acest lucru s-a întâmplat la doar câteva zile de la publicarea unor informații în presa internațională potrivit cărora medicii care o tratează nu cred că aceasta ar suferi de probleme cauzate de dependența de droguri sau de tulburări psihice, așa cum a fost diagnosticată anterior.
Site-ul Radaronline.com a fost primul care a anunțat că Lindsay Lohan a părăsit acea clinică din Los Angeles, marți după amiază, iar po-trivit site-ului TMZ.com, actrița ameri-cană va primi tratament la domiciliu.
O nouă audiere a cazului ei este programată pentru miercuri, însă, cel mai probabil, actrița nu va fi prezentă la tribunal.
Lindsay Lohan a fost eliberată din închisoare la începutul lunii august, după ce a efectuat doar 13 zile din pedeapsa de 90 de zile pe care a primit-o pentru violarea regimului de eliberare condiționată impus în 2007, pentru conducere sub influența alcoolului și deținere de cocaină. Actrița a fost eliberată pentru bună purtare și pentru că autoritățile californiene doresc să evite supraaglo-merarea închisorilor din Los Angeles.
Lohan s-a internat imediat într-un program de 90 de zile, conceput pentru conștientizarea pericolelor generate de consumul de alcool.
Site-ul TMZ.com citează o serie de medici care consideră că Lindsay Lohan nu a fost corect diagnosticată, actrița luând mulți ani medicamente pentru a combate sindromul de hiperactivitate. Potrivit aceluiași site, ea a fost incorect diagnosticată și cu tulburare bipolară.
Linsday Lohan a recunoscut în 2007 că este dependentă de droguri și de alcool și s-a internat de trei ori în clinici de tratare a dependenței. În luna mai a acestui an, justiția americană i-a ordonat să poarte o brățară de monitorizare a concentrației de alcool din sânge și a fost din nou încarcerată, pentru că a lipsit de la ședințele obligatorii de terapie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1223 secunde