Liviu Vârciu și-a cumpărat un BMW

726
1
Liviu Vârciu și-a cumpărat un BMW - liviuvarciu-1374404403.jpg
Liviu Vârciu și-a schimbat automobilul. Vedeta postului Kanal D a renunțat la un Mitshubishi Lancer pentru un BMW superb, negru. Acesta nu a mai investit bani într-o mașină de aproape trei ani.

Însă Liviu își dorea o mașină mai bună încă de pe atunci, iar ocazia s-a ivit cu puțin timp în urmă când un amic de-al lui și-a manifestat intenția de a-și vinde BMW-ul. Încântat de cea a amicului, Liviu nu a stat pe gânduri, chiar dacă automobilul nu era nou.

Mai întâi, el și-a vândut vechea mașină, iar la suma obținută din vânzare a mai pus ceva pentru mașina mult dorită. Liviu Vârciu a fost surprins de fotoreporterii Click! la volanul noului său automobil, în timp ce mergea spre o sală de sport din zona Pipera. Contactat, el a recunoscut că acum conduce o altă mașină. "Da, este adevărat că mi-am schimbat mașina. Am un BMW, pe care l-am cumpărat de la un prieten. Mașina nu este nouă, dar nu mă deranjează acest lucru", a spus Liviu Vârciu pentru Click.ro.

Comentează știrea

Carmen
22 iulie 2013
????

A-ti uitat sa relatati ca s-a trezit, ca mancat, ca s-a cac......sau ca s-a scarpinat la cur............Ma doare mintea cu articolele voastre.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5259 secunde