Lora, imaginile cu care a șocat! Resuscitată de un echipaj real de pe ambulanță, în urma unui accident

231
Lora, imaginile cu care a șocat! Resuscitată de un echipaj real de pe ambulanță, în urma unui accident - media141313087145651100-1413194129.jpg
Fotografia în care Lora se zbate între viață și moarte a stârnit panică în rândul fanilor artistei, fiind facuta chiar in timpul filmarilor videoclipului piesei "Arde", clip pe care Lora il va lansa cat de curand. 


"Regizorul clipului a gandit toata secventa cheie, pana in cel mai mic detaliu. Pentru a da senzatia de real si a transmite emotie acesta a apelat la serviciul unei ambulante. Lorei i-a fost acordat primul ajutor respectandu-se procedurile ca in cazul unui accident real. Au sarit medicii pe ea, i s-a pus guler la gat, cum se intampla in cazul accidentelor cand nu se stie daca pacientul are gatul rupt sau coloana vertebrala fisurata. Mai mult, cei de la ambulanta au scos si aparatura de resuscitare. Secventa s-a filmat dintr-o bucata, cap-coada si fara pauza. Aveai senzatia stranie ca totul este real si ca Lora chiar se zbate intre viata si moarte. La finalul secventei cu pricina, cei de pe margine aveau lacrimi in ochi, iar Lorei i-a trebuit jumatate de ora sa isi revina, sa se linisteasca si sa ii treaca spaima", a declarat o persoana care a asistat la filmarile videoclipului piesei "Arde", pentru wowbiz.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 13 Octombrie 2014
Stire din Monden : Lora divorțează, azi
Pagina a fost generata in 2.486 secunde