"M-a LOVIT fără NICIO JUSTIFICARE!"

294
Ramona Bădescu și-a făcut o viață și o carieră de succes în Italia, acolo unde s-a stabilit de foarte mulți ani, potrivit libertatea.ro.

Tot acolo a fost și căsătorită cu baronul italian Alessandro di Fornaro. Despre căsnicia cu acesta și mai ales despre suferințele prin care a trecut a vorbit vedeta în cadrul emisiunii "Dincolo de aparențe", de la Antena Stars.

"Nu mai păstrăm legătura, nu mai vorbim deloc. Este una dintre persoanele cu care nu păstrez legătura. Întotdeauna mi-a plăcut să păstrez o legătură după ce s-a terminat o poveste de iubire, pentru că ai împărțit emoții cu persoana aceea. Cu soțul meu nu pentru că m-a lovit foarte mult fără nicio justificare, fărpă niciun sens.

Mi-a făcut foarte mult rău gratuit. După ce m-am despărțit de el, după șapte ani de căsnicie, i-am spus, uitându-mă în ochii lui, că dacă are nevoie de cineva să conteze pe mine, toată viața lui. Nu ne-am mai auzit, nu m-a căutat. A fost foarte rău. S-a comportat ca orice bărbat rău când se termină o relație", a dezvăluit Ramona Bădescu, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1812 secunde