"M-am întâlnit cu ea și nu am văzut în ochii ei vreo dragoste nebună"

373
A trecut și nunta anului, cum a fost denumită căsătoria Biancăi Drăgu-șanu cu Victor Slav, însă abia acum amănunte interesante ies la iveală.

"Eu m-am întâlnit cu Bianca înainte de nuntă și nu am văzut în ochii ei vreo dragoste nebună. Dar să vedem ce se va întâmpla de acum înainte. Eu chiar cred că se iubesc, le doresc tot binele din lume. Bianca este un trofeu pentru bărbații care nu au avut femei în viața lor. E greu să întreții un trofeu. Eu cred că adevăratele probleme de abia acum încep. Nu îi doresc să se despartă de Victor, Doamne ferește! Sper să aibă copii, să fie creatoare de modă, dar va fi dificil la cum o știu eu pe Bianca", a spus fostul iubit al roșcatei, Cătălin Bo-tezatu, într-o intervenție telefonică la "Un show păcătos".

Dincolo de sentimentele pe care le nutresc unul față de celălalt, Bianca și Victor au făcut o afacere bună cu nunta lor. Asta pentru că mirii au ieșit pe plus după ce au adunat banii din darul de nuntă și au scăzut cheltuielile pe care le-au făcut pentru cea mai importantă petrecere din viața lor.

Astfel, s-a dovedit că și-au făcut griji degeaba, căci, chiar dacă n-au venit toți invitații ofertați inițial, Bianca și băiatul de la Meteo nu au rămas cu buza umflată la capitolul încasări. În medie, nuntașii, 200 la număr, au cotizat cu câte 300 de euro de familie.

Cum nașii și părinții mirilor, dar și invitații cu dare de mână au fost ceva mai darnici, dimineață, când au tras linie și au adunat și sumele oferite de oaspeții cu situație financiară mai modestă, mirii au adunat în jur de 60.000 de euro! Chiar dacă nunta lor a părut una scumpă, în realitate, Bianca și Victor nu au investit prea mulți bani în acest eveniment.

Organizarea i-a costat 10.000 euro

Mai exact, au achitat în jur de 10.000 de euro pentru organizarea impecabilă de la restaurant. În rest, s-au descurcat de minune. Patronul complexului unde au petrecut le-a oferit o reducere substanțială la meniu, deținătorul hotelului, la fel, a tăiat 50% din prețul camerelor pentru invitații celor doi, iar hainele au fost luate gratis de la designeri. Și toate astea, în schimbul reclamei, întrucât un astfel de eveniment important nu avea cum să treacă fără să fie îndelung mediatizat. Una peste alta, Bianca și Victor s-au ales cu o mică avere în urma acestei nunți, mai exact 50.000 de euro, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0354 secunde