Botezatu, în pelerinaj la mănăstire

"M-am rugat să-mi întâlnesc dragostea adevărată"

200
După multe speculații, s-a dezlegat misterul dispariției subite a lui Cătălin Botezatu, despre care se spunea că s-ar fi internat într-un sanatoriu. Apropiații acestuia, care se dădeau de ceasul morții că nu mai reușeau să ia legătura cu Bote, s-au lansat în speculații care mai de care mai grozave: că a plecat la o prezentare peste hotare, că s-a internat din cauză că avea probleme ba cu alcoolul, ba cu depresia. De fapt, Cătălin a fugit în Sri Lanka pentru a se ruga. În timp ce lumea îi ducea grija în România, Cătălin Botezatu își căuta liniștea sufletească în templele budiste. Designerul a plecat fără să anunțe pe cineva, așa cum obișnuia, într-o misiune spirituală în Sri Lanka, unde s-a rugat zeilor, scrie libertatea.ro.

"Am ajuns într-un moment din viață în care simți că ai nevoie de o detașare totală pentru a-ți regăsi echilibrul sufletesc prin meditație. Nu e vorba aici de nicio depresie, ci de o misiune de regăsire prin penitență, retragere și reculegere. M-am decis brusc să fac acest lucru", a explicat Cătălin.

"Am căutat în templul hindus din Kandy statuia care o reprezintă pe Parvati, zeița despre care se spune că aduce noroc în dragoste. M-am rugat să-mi întâlnesc dragostea adevărată, acea persoană care să mă iubească pe mine ca om, cu toate calitățile și defectele mele. Nu îmi doresc o persoană care să fie cu mine doar pentru că sunt Botezatu. Am adus ofrande lui Parvati, iar un preot hindus m-a binecuvântat și mi-a spus că lucrurile se vor așeza și pentru mine în maximum doi ani. Dacă o să-mi întâlnesc jumătatea, o să mă întorc alături de ea la acest templu, pentru binecuvântare", a declarat Cătălin Botezatu, pentru ziarul Libertatea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3381 secunde