Mădălina Pamfile, scene de cascadorii râsului, în mijlocul străzii

351
Mădălina Pamfile, scene de cascadorii râsului,  în mijlocul străzii - madalinapamfile-1382447081.jpg
Până să se combine cu fotbalistul Claudiu Belu avea mașină de lux și lua cina la restaurante de fițe, însă, de aproape un an, Mădălina Pamfile a ajuns mai rău decât Cenușăreasa din poveste. 

Iepurașul Playboy folosește autoturisme închiriate și pune benzină cu sticluța, după ce face pana prostului, în mijlocul drumului.

Combinația cu Claudiu Belu-Iordache nu a fost prea bună, căci, din salariul acestuia de 1.000 euro pe care-l are ca jucător de provincie, Pamfile nu-și poate permite foarte multe și trăiește "răsfățul culinar" pe la shaormerii de cartier, scrie click.ro.

Colac peste pupăză, de la volanul unui BMW X6, starleta a ajuns să se deplaseze cu un Ford argintiu închiriat cu 25 euro pe zi. Și cum la omu’ sărac nici boii nu trag, autoturismul i-a lăsat baltă pe cei doi porumbei în mijlocul drumului, când le era lumea mai dragă. Cum s-a întâmplat? Simplu! Mașinuța a rămas fără combustibil.

Mașina condusă de brunetă s-a oprit fix în mijlocul străzii după ce a rămas fără combustibil, așa că fotbalistul a plecat pe jos, cu sticla de un litru și jumătate, în brațe, către cea mai apropiată benzinărie. Nu a fost un chin să meargă aproape un kilometru pe jos, ci a fost mai greu să toarne benzina din sticlă în rezervorul mașinii. Pentru că nu a reușit și toată benzina s-a răspândit pe asfalt, Mădălina a sunat la firma de unde închiriase mașina ca să-i ajute. Abia la sosirea specialistului, mașinuța Mădălinei a fost tractată și dusă la benzinărie, completează click.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7231 secunde