Madonna va lansa un lanț internațional de săli de sport

336
Madonna va lansa un lanț internațional de săli de sport - cc55914ab584f11c0f2b7ca722f072d7.jpg
Cântăreața americană Madonna va lansa un lanț internațional de săli de sport - Hard Candy -, prima dintre ele urmând să fie inaugurată în luna noiembrie, la Ciudad de Mexico, au anunțat, luni, asociații artistei.
"Madonna, în parteneriat cu managerul ei, Guy Oseary, și grupul New Evolution Ventures (NEV), anunță lansarea în principalele orașe din lume a lanțului de săli de sport Hard Candy Fitness", al cărui nume este inspirat din titlul celui mai recent album lansat de vedeta americană, se afirmă într-un comunicat.
Prima dintre aceste săli de sport va fi inaugurată pe 29 noiembrie, în Ciudad de Mexico, în prezența artistei, și va avea o suprafață de 3.000 de metri pătrați.
"De-a lungul întregii ei cariere, Madonna s-a dedicat sportului și sănătății și a făcut sport în sute de săli din lume. Ea are o idee foarte precisă despre cum arată mediul ideal unde poți face sport și dans", se explică în același comunicat.
NEV, al cărui sediu general se află în California, este un grup de divertisment specializat în domeniul sălilor de sport din Statele Unite ale Americii și din străinătate.
Madonna și partenerii ei doresc să deschidă săli și cluburi de sport în "zece alte orașe din Rusia, Brazilia, Argentina, dar și în Europa și în Asia", precizează același comunicat.
"Hard Candy Fitness va reflecta preferințele Madonnei și implicarea ei în fiecare detaliu, inclusiv în ceea ce privește muzica, lumina și elementele de design. Punctul ei de vedere va fi prezent peste tot", a explicat Mark Mastrov, directorul NEV.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 25 Octombrie 2010
Stire din Monden : A venit și Stella pe lume
Sâmbătă, 23 Octombrie 2010
Stire din Monden : E singură și disponibilă
Pagina a fost generata in 1.6677 secunde