Manowar va face zgomot la București

394
Trupa heavy-metal Manowar, intrată în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai zgomotoasă din lume, va concerta, anul viitor, pe 5 iulie, la București, în ultima zi a celei de-a treia ediții B’ESTFEST, au anunțat organizatorii, Emag!c Entertainment.
Biletele pentru B’ESTFEST AFTERSHOCK, cum este numită ultima zi a festivalului, vor costa 100 și 150 de lei, în funcție de poziția față de scenă.
Formată în prezent din Eric Adams, Joey DeMaio, Karl Logan și Scott Columbus, Manowar este unul dintre cele mai reprezentative nume ale genului heavy-metal. Trupa a intrat în Guinness Book of World Records (Cartea Recordurilor) în 1984, ca fiind "cea mai zgomotoasă trupă din lume". Pe parcursul unei cariere de peste un sfert de secol, Manowar a lansat zece albume de studio, trei albume live, precum și numeroase single-uri, EP-uri, compilații și DVD-uri.
Cel mai recent album de studio Manowar, "Gods of War", a apărut la începutul anului 2007, fiind primul dintr-o serie de materiale dedicate zeilor războiului din diferite mitologii.
A treia ediție B’ESTFEST este programată în intervalul 2-5 iulie 2009, la complexul Romexpo. Pentru primele trei zile ale festivalului, vor fi puse în vânzare, începând cu 3 octombrie, abonamente, la prețul de 270 de lei. Acestea pot fi cumpărate de pe site-ul www.myticket.ro și din rețeaua magazinelor Diverta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1283 secunde