Marcel Toader vorbește despre relația cu Andreea Marin

266
Andreea Marin și Marcel Toader s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, în perioada în care Zâna se bucura de un real succes cu emisiunea "Surprize, surprize".

S-a vehiculat mult timp că ei ar fi avut chiar și o idilă secretă, mai ales că omul de afaceri îi sponsorizase și câteva ediții ale show-ului televizat. Niciunul dintre cei doi nu a făcut vreun comentariu pe marginea acestui subiect, lucru care a dat și mai mult de bănuit. În premieră însă, omul de afaceri rupe tăcerea și vorbește despre relația sa cu fosta prezentatoare TV.

Marcel Toader nu a ascuns faptul că Andreea i-a plăcut ca femeie și înainte, și după ce a cunoscut-o. Doar că nu a fost să fie: "Normal că Andreea îmi plăcea și-mi place ca femeie. Dar între noi nu a fost nimic. Nici măcar nu am curtat-o. La acea vreme, eu eram însurat cu mama lui Max. Eu și Andreea am ieșit de câteva ori împreună, dar nu singuri, ci în grup. Nimic mai mult, doar i-am sponsorizat emisiunea de câteva ori", a declarat Marcel Toader, pentru Libertatea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9216 secunde