Marea dezamăgire a lui Alex Velea

331
Marea dezamăgire a lui Alex Velea - alexvelea-1377433555.jpg
Are bani, celebritate, o soție și, dacă e să ne luăm după dovezi, o amantă, însă Alex Velea nu este fericit.

Cântărețul își dorește de ani de zile un copil, însă soția sa, Ana, a refuzat mereu să rămână însărci-nată, motivând că este mult prea tânără pentru o responsabilitate atât de mare.

Acesta este și motivul principal pentru care artistul a decis să se îndepărteze de nevastă și să pună ochii pe altă femeie, mai exact pe Antonia, care i-a fost la îndemână și care era gata să îi ofere întregul Univers.

Lucrurile sunt clare acum. Alex trebuie să facă în așa fel încât să divorțeze de Ana pentru a se putea iubi fără ascunzișuri cu Antonia, însă o surpriză la fel de mare îl așteaptă și de data aceasta, pentru că pare să întâmpine aceeași problema.

Antonia are deja o fetiță cu Vincenzo, încă soțul ei, și a declarat în numeroase interviuri că nu își mai dorește un copil acum, deoarece vrea să ajungă profesional acolo unde își dorește.

Nu totul este însă pierdut. Antonia a mai mărturisit că peste 5-6 ani probabil se va simți pregătită să devină mamă din nou. Rămâne de văzut dacă Alex este dispus să aștepte atât de mult timp.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 August 2013
Stire din Cultură-Educație : Show de zile mari la Jupiter
Pagina a fost generata in 2.136 secunde