Margaret Thatcher, cea mai influentă femeie din toate timpurile

92
1
Margaret Thatcher, cea mai influentă femeie din toate timpurile - margaretthatcher-1448996286.jpg
Fostul premier britanic Margaret Thatcher este supranumită și "Doamna de Fier" și a fost desemnată cea mai influentă femeie din toate timpurile, potrivit mirror.co.uk.

"Doamna de Fier" conduce clasamentul celor mai influente femei din toate timpurile, în urma unui sondaj realizat de compania Scottish Widows.

A doua în clasament este savanta Marie Curie, aceasta fiind prima femeie care a primit un premiu Nobel și singurul om de știință care a primit două astfel de distincții în două domenii științifice diferite - fizică și chimie.

În topul 10 al celor mai influente femei din toate timpurile se mai regăsesc prințesa Diana, maica Tereza, regina Victoria și vedeta de televiziune Oprah Winfrey.

În cadrul aceluiași sondaj, respondenții și-au exprimat opiniile și cu privire la alte categorii.

Amelia Earharteste considerată un pionier al aviației, fiind prima femeie din lume care a traversat Oceanul Atlantic la bordul unui avion cu un singur loc în cabină, a fost desemnată cea mai influentă sportivă, iar scriitoarea Jane Austen conduce clasamentul celor mai influente femei din domeniul artelor creative, în timp ce Judi Dench conduce clasamentul celor mai influente persoane de sex feminin din domeniul artistic.

Comentează știrea

ruslan
1 decembrie 2015
Cum poti face bani pe net!

Cum poti face bani pe net! Usor, pas cu pas, comod, acasa la tine: asa poti invata cum poti face bani pe net! Acest curs GRATUIT te invata rapid, in numai cateva zile, cum poti face bani pe net! Oricand vrei si tu cu seriozitate acest fenomenal curs online, solicita mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0956 secunde