Mariana Moculescu: "Dumnezeul măsii de Românie!"

1293
2
Îngropată în datorii, fără loc de muncă și, mai nou, fără apă, Mariana Moculescu a găsit vinovatul pentru problemele ei. Poate că nu vă așteptați la asta, dar de vină pentru problemele Marianei este... România. Fosta soție a compozitorului a cedat nervos și vrea să plece din țară. "Nu o mai suport! Dumnezeul mă-sii de Românie! O urăsc, să nu o mai văd! Vreau să șterg de pe hartă țara asta de c***t, de comuniști și de troglodiți! Țărani împuțiți, curve, târfe și derbedei, asta e România", a zbierat Mariana, la emisiunea Happy Hour.

Comentează știrea

admirator
29 septembrie 2012
daca se referea doar

la liderii politici, din administratie, justitie si serviciile secrete, avea perfecta dreptate... asa, generalizind, greseste! Cu stersul de pe harta sa-si puna pofta-n cui. Au mai incercat si altii si au facut mult sex oral inutil...Oricum, ii urez succes afara! Poate ne vom intilni. Mai stii? (Dara care e diferenta intre curve si tarfe?)

toni
6 octombrie 2012
MARIANA TARFULESCU

Cine dracu mai e si panarama asta de-si permite sa scoata asemenea vorbe de jignire la adresa romanilor si a Romaniei?O boarfa ordinara,nesimtita care nu stie ce este munca,a trait pe spinarea altora,a terfelit numele de Moculescu.Pana si fiica-sa o reneaga!Nu o mai chemati la televiziuni,aveti destule panarame,mi-e sila de acest personaj.Sa se duca-n p.... masii unde vrea ea si sa nu mai auzim de o asemenea parasuta!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 29 Septembrie 2012
Stire din Monden : Milioane de fani pentru Justin Bieber
Sâmbătă, 29 Septembrie 2012
Stire din Monden : Nicoleta Luciu: "Nu mi-e frică de alte femei"
Pagina a fost generata in 1.8329 secunde