Marina Dina, despre femeile frumoase

285
2
Marina Dina, despre femeile frumoase - marinadinafacultateac54330742-1389258900.jpg
Marina Dina este una dintre cele mai sexy blonde din România. Ea a făcut furori în televiziune pe vrea când era asistenta lui Mihai Morar la emisiunea "Răi da' buni".


Vedeta a întâlnit multe femei înzestrate cu frumusețe de la Mama-Natură și a ajuns la o concluzie pe care le-a împărtășit-o și fanilor ei de pe un site de socializare.


"Mi s-a întâmplat să cunosc femei superbe la prima vedere, femei în prezența cărora mă umpleam de complexe... Dar pe care, după ce ajungeam să le cunosc, nu reușeam să le mai consider nici măcar ușor atrăgătoare.


Am cunoscut însă și femei care nu se încadrau în tiparele frumuseții, dar în prezența cărora mi-aș fi dorit mereu să ma aflu, femei frumoase în sensul larg al cuvântului. O "carcasă" frumoasă nu o să fie niciodată suficient, cred eu", a explicat Marina Dina, scrie libertatea.ro.


Comentează știrea

christian louboutin usa
28 februarie 2014
christian louboutin usa

christian louboutin usa prices Stiri Monden : Marina Dina, despre femeile frumoase | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin usa http://mosman.myincube8r.com/images/christian-louboutin-leopard.asp

Mihai
4 ianuarie 2015
Cea mai noua oferta de lucru!

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4438 secunde