Măruță are aceeași dietă ca și Andra

460
Măruță are aceeași dietă ca și Andra - andra-1350307873.jpg
Andra și Măruță sunt un cuplu care are grijă de imagine, dar cei doi fac și tot posibilul să fie împreună cât mai mult, chiar și când vine vorba de regimul de viață.


Cătălin Măruță apare zilnic la TV, așa că trebuie să aibă grijă și de silueta lui.

"Merg uneori la sală, însă nu în fiecare zi. Cât despre dietă, nu intră în principiile mele, adică nu țin un regim draconic propriu-zis, doar mă supraveghez, am grijă, măcar din când în când, ce mănânc. Acesta este și principiul Andrei. Noi nu ne înfometăm, preferăm să luăm măsuri cât încă nu e prea târziu. Să zicem că trăim sănătos, ne mișcăm destul, prin natura meseriilor noastre, plus că mâncăm multe sortimente meditera-neene", a explicat prezentatorul TV pentru Ring.

Măruță a mărturisit și din obiceiurile nesănătoase ale familiei lor, care s-au schimbat însă la apariția micuțului David.

"Nu mai dorm până târziu, dar eu nu-l consideram tabiet, ci defect de-a dreptul! David m-a corectat, aș putea spune. Implicit, am renunțat și la obiceiul de a vedea filme cu Andra până la 4.00 dimineața - de-aia ne și trezeam târziu pe vremuri. E mai bine așa, oricum, de multe ori, am filmări în cursul dimineții și mi-era greu să mă trezesc după o noapte petrecută în fața televizorului", a spus el.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3349 secunde