Măruță era îndrăgostit de altcineva când Andra a pus ochii pe el

1207
Măruță era îndrăgostit de altcineva  când Andra a pus ochii pe el - andrasimaruta-1367926454.jpg
Andra și Cătălin Măruță au în prezent o relație model și slabe sunt șansele să auzim de vreun divorț în cazul lor. Solista a fost cea care a făcut primul pas în relație, trebuind să își scoată farmecele la înaintare, pentru a-l prinde în mrejele ei, scrie libertatea.ro.

Andra a povestit la o emisiune de la Kanal D cum a început relația ei cu Măruță. Ea era o cântăreață talentată, care se bucura de succes, iar el un tip simpatic, în drum spre o carieră în televiziune la care orice jurnalist visează. Vedeta l-a rugat să joace în unul dintre videoclipurile ei, iar el a acceptat. Și dacă solista care pusese ochii pe prezentator spera că așa va reuși să-l cucerească, s-a înșelat. Și asta pentru că Măruță avea ochi pentru o altă tânără, din echipa Andrei. Așa că interpreta și-a scos tot arsenalul de calități la înaintare și, în scurt timp, misiunea a fost o adevărată reușită: obiectivul-cucerit.

"El simțea ceva pentru o altă domnișoară, care era la filmări. Îmi plăcea mult de el, era un om frumos... Ușor s-a întâmplat și dragostea asta nebună care e acum. Eu am făcut primul pas în relația cu Măruță. Ne facem declarații la fiecare telefon. Nu există zi în care să nu ne facem declarații de dragoste. Mi-a făcut multe surprize. Cel mai drăguț cred că a fost când mi-a făcut cadou 500 kg de pepene. Face și gesturi frumoase pe care nu știu dacă mulți le fac", a spus Andra la WOWbiz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 26 Martie 2013
Stire din Monden : Andra mai vrea un copil
Vineri, 12 Aprilie 2013
Stire din Monden : Fiul lui Piedone a spus "Da!"
Pagina a fost generata in 0.4197 secunde