Matteo s-a despărțit de asistenta tv Rodica Miron

298
Matteo s-a despărțit de asistenta tv Rodica Miron - matteo-1389940119.jpg
Dragoste pasională, dar scurtă. Așa se poate descrie, în câteva cuvinte, relația dintre solistul Matteo și asistenta tv Rodica Miron. Cei doi au pus capăt unei povești care a durat șase luni, deși în ajun de Crăciun se gândeau la căsătorie, potrivit Click.ro.
Anul trecut, în vară, după e au ieșit de mai multe ori la evenimente, Matteo (29 de ani) și Rodica Miron (25 de ani) au recunoscut că sunt împreună. Relația părea că evoluează rapid, mai ales că în decembrie solistul a spus, pentru Click!, ce planuri și-a făcut cu asistenta de la Antena Stars.
"Ne vom petrece Sărbătorile de iarnă împreună, alături de familiile noastre. Și da, i-am dat inelul Rodicăi, însă a fost o surpriză și pentru mine. Era unul dintre accesoriile mele preferate, iar ei i-a plăcut atât de mult, încât i l-am făcut cadou înainte de Crăciun. Rodica mi-a mărturisit că acela vrea să fie inelul ei de logodnă. Rămâne să stabilească singură și o dată de logodnă, pentru anul viitor", povestea acum câteva săptămâni, în exclusivitate pentru Click!, Matteo, pe numele său real Matei Vasiliu.
Deși aveau planuri împreună pentru Sărbătorile de iarnă, se pare că cei doi s-au despărțit chiar înainte de a le pune în aplicare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6972 secunde