Metallica va cânta din nou în România

115
Metallica va cânta din nou în România - niawildfiresreliefconcertjpgzjfj-1537790533.jpg

Articole recomandate

Metallica revine la București, în turneul "Worldwired", pe 14 august 2019, la Arena Națională.

Biletele pentru noul show Metallica din București vor fi puse în vânzare pe 28 septembrie. În deschidere vor urca pe scenă trupele Ghost și Bokassa.

"Turneul Worldwired se întoarce în Europa și Marea Britanie, între 1 mai și 25 august 2019, cu show-uri ce se desfășoară pe stadioane, în parcuri și chiar la un castel. După seria de concerte indoor din 2017 - 2018, ce a depășit recorduri în 29 de locuri de pe tot continentul, Metallica revine în Europa și Marea Britanie cu 25 de show-uri programate în peste 20 de țări. Debutând pe 1 mai 2019, în Lisabona, turneul include orașe în care Metallica nu a mai concertat de mulți ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oară din 1988), Berlin, Moscova, Varșovia, București, Gothenburg, și chiar orașe cu show-uri în premieră, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) și Tartu (Estonia)", anunță organizatorii.

Fiecare bilet cumpărat include și cel de-al 10-lea album Metallica, "Hardwired...To Self-Destruct", în format digital. Fanii vor primi un mail ulterior achiziției de bilet cu instrucțiuni pentru a-și descărca albumul, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5358 secunde