"Mi s-a propus să pozez nud în toate revistele pentru bărbați din România"

957
1
Roxana Vancea are unul dintre cele mai generoase busturi din showbiz-ul autohton. Însă nu a pozat până acum în nicio revistă pentru bărbați.

Fosta asistentă tv a recunoscut însă că a pozat goală, dar pentru cineva apropiat. Ea a explicat că nu s-ar dezbrăca niciodată pentru o revistă de bărbați din cauza tatălui său.

"Mi s-a propus să pozez nud în toate revistele pentru bărbați din România. Nu am acceptat și îți spun și motivul. Mi-l imaginez pe tatăl meu, cu o revistă în mână, cu mine pe copertă dezbrăcată. Am o temere vis-a-vis de reacția familiei. Am pozat nud pentru un cadou pe care i l-am făcut cuiva drag. Eram la Neatza când am primit oferta de la Playboy. Aș accepta să pozez topless, dar nu goală complet", a povestit Roxana, conform ziarulring.ro.

Comentează știrea

Liviu
29 iunie 2015
Castiguri din prima luna

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Septembrie 2013
Stire din Monden : O nouă idilă în lumea mondenă autohtonă
Pagina a fost generata in 1.6635 secunde