Mihaela Rădulescu: "Andreea Marin va trebui să mă iubească cu forța"

609
Mihaela Rădulescu:
Toată lumea știe că între cele două dive din showbiz-ul românesc, Andreea Marin Bănică și Mihaela Rădulescu, există o rivalitate continuă și atacuri constante. Cele două vor fi însă nevoite să lucreze împreună, iar scandalul le este interzis prin contract.

Rivale de ani buni, Andreea Marin Bănică și Mihaela Rădulescu vor fi colege la Realitatea TV. "Zâna" și diva vor avea, începând din această vară, câte o emisiune la postul patronat de omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Cum atacurile dintre cele două sunt deja celebre, toată lumea se întreabă cum vor colabora. Mihaela Rădulescu susține că nu va exista niciun scandal între ele, pentru că vor fi obligate prin contract să nu se jignească.

"Nu am nicio părere din care să iasă valurile pe care și le-ar dori publicul acela, amator de scandaluri ieftine. Doar că, dacă vom fi colege, nu va mai putea să spună lucruri urâte despre mine, conform contrac-tului pe care-l am cu ei. Adică, dacă dorește să mai aibă atacuri publice la adresa mea, ca cele recente de la o altă stație, va trebui să plătească niște amenzi cam mari. Cu alte cuvinte, pe perioada contractului meu cu Realitatea, va trebui să mă iubească cu forța. Ce situație!", a declarat Mihaela Rădulescu pentru protvmagazin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7415 secunde