Mihaela Rădulescu se ține scai de Felix! Ce a ajuns să facă de dragul lui

307
2
Mihaela Rădulescu se ține scai de Felix! Ce a ajuns să facă de dragul lui - mihaelacufelix-1427192106.jpg
Mihaela Rădulescu (45 de ani) și Felix Baumgartner (45 de ani) formează un cuplu de puțin timp, însă cei doi nu se mai dezlipesc unul de celălalt. Cum iubitul este unul dintre cei dornici de senzații tari, jurata de la «Românii au Talent» îl însoțește peste tot, scrie click.ro.

Vedeta noastră nu pierde nicio ocazie de a fi alături de iubitul ei, cei doi fiind mari amatori ai sporturilor extreme. Ba, mai mult, ea ține în permanență legătura cu prietenii virtuali, de aceea, ea a publicat în urmă cu scurt timp, pe pagina personală de Facebook, un filmuleț din Finlanda, acolo unde se află împreună cu Felix.


''Știu, la 45 de ani ar trebui să stau acasă și să croșetez un pulover, dar nu știu de ce mă simt mai bine făcând o cursă cu skijetul sau snowmobilul cu 120 de kilometri pe oră. Am uitat să vă spun. Acțiunea se petrece în Finlanda pe un lac înghețat'', a fost mesajul acesteia, de pe contul de socializare.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

rodica
25 martie 2015
cea mai cautata oferta de lucru a anului!

Cea mai cautata oferta de lucru a anului! Vrem sa extindem fenomenul care s-a declansat deja! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7044 secunde