Milionarul Silviu Prigoană nu și-a mai văzut copiii de aproape trei săptămâni

247
Milionarul Silviu Prigoană nu și-a mai văzut copiii de aproape trei săptămâni - prigoana-1345820532.jpg
Deși soția lui a lăsat de înțeles că-i poate vizita pe cei mici dacă vrea, afaceristul a preferat să se țină la distanță, dar și-a trimis "în inspec-ție" șoferul. Sub pretextul că trebuie să-i înapoieze Adrianei lucrurile trimise de soțul ei, șoferul lui Silviu Prigoană și-a făcut de lucru prin vila din Pantelimon, unde stă vedeta, și a început să fotografieze interiorul, fără a cere acceptul gazdei, lucru care a deranjat-o la culme pe Bahmu. Cu toate acestea, se pare că "raportul" pe care l-a făcut după această vizită, l-a mulțumit pe șeful său.

Drept răsplată, Silviu Prigoană i-a dat pe mână șoferului său mașina Adrianei, un Audi A6, estimat la aproximativ 50.000 de euro, asta în timp ce vedeta conduce acum o Dacia Duster. Nici Honorius Prigoană, fiul cel mai mare al deputatului, nu a mai dat niciun semn de când Adriana Bahmuțeanu a plecat de acasă. Singura persoană care s-a interesat de soarta vedetei a fost Corina, iubita lui Honorius, care este foar-te apropiată de Adriana. Aceasta a vizitat-o zilele trecute, dorind să se asigure că "soacra" ei este bine.

Totodată, Corina s-a arătat dornică de a-i revedea pe micuții Maximus și Eduard, cei doi băieți ai soților Prigoană, de care tânăra este foarte atașată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5578 secunde