Mioara Roman, declarație-șoc: "Mi-am făcut praf viața degeaba"

1595
1
Mioara Roman, declarație-șoc:
Mioara Roman a mărturisit că nu duce o viață ușoară și susține că rezistă datorită fetelor sale care o ajută. Ea îi reproșează lui Petre Roman că a lăsat-o cu niște treburi nerezolvate.


Mioara Roman a recunoscut că nu se poate descurca cu pensia și salariul pe care îl are la Universitate.

"Îmi spun prietenii că pe vremea lui Ceaușescu am avut probleme din cauza lui. Și acum am probleme tot din cauza lui. Să sperăm că există un Dumnezeu. Nu mă simt prea bine, am și eu o vârstă, mi-am făcut praf viața degeaba. Bine că au fetele slujbă și mă ajută. Teoretic, se spune că 1.800 de lei pensie ar fi mult... După aproape 50 de ani de muncă la nivel înalt! La Revoluție aveam două case, dar mi-am ținut fetele la școală la Paris. Ce, credeți că noi am furat ca ăștia? Și începu-sem să facem o casă la Sinaia... Predau araba la Universitatea Di-mitrie Cantemir, e singurul lucru care mă animă. Mai iau și de acolo 1.000 de lei. Am 30 de studenți. Se cere limba arabă pentru că în țările arabe se găsesc cele mai multe locuri de muncă plătite cu mii de dolari", a declarat aceasta.

Mioara a mai spus că nu-i poartă ranchiună lui Petre Roman fiindcă a divorțat de ea.

"E prea târziu ca Petre să se întoarcă să-mi ceară iertare, are o nevastă și un copil foarte drăguț, care seamănă cu Walter, tatăl lui Petre Roman. Walter era un înger. Am memoriile lui, dacă le vedeți, plângeți două zile... Nu îl urăsc pe Petre, ura este un sentiment puternic. Îi reproșez doar că m-a lăsat cu lucrurile nerezolvate. Trebuia să mă lase măcar cum m-a luat. Și îi mai reproșez ceva de fond: Petre n-a înțeles că a face politică în România după Ceaușescu e criminal. Până când nu exorcizăm ceaușismul din societate, nu se va schimba nimic", a spus, pentru Ring, Mioara Roman. 


Comentează știrea

jenny
20 decembrie 2012
hahahha

Dna roman, daca ati avut posibilitatea sa va tineti fetele la paris la scoala, dece va mai plangeti acum? nu va e rusina sa mai si spuneti? in locul d-voasta nu as face public asa ceva, deci nesatula de bani, asta e d-na, majoritatea romanilor nu au 1800 lei pensie si nu mor de foame, in plus 2 case,hehhehheh,a fugit puiu cu atza d-na, INVATUL ARE SI DEZVAT !!!!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Septembrie 2012
Stire din Monden : Oana Roman s-a săturat de cluburi
Pagina a fost generata in 1.7355 secunde