MONDO MONDEN

238
- ȘOC: Lady Gaga nu este nominalizată la BRIT Awards. Cea mai populară cântăreață pop a momentului, americanca Lady Gaga, care anul trecut a primit trei trofee, nu a primit nicio nominalizare la premiile industriei muzicale britanice de anul acesta, BRIT Awards 2011. Aceasta în timp ce rapper-ul Tinnie Tempah se află în cursa pentru patru trofee. BRIT Awards 2011 vor fi decernate la gala programată în 15 februarie la Londra.

- Bono, acționar la Facebook. Solistul trupei U2, Bono Vox, deține acțiuni în valoare de aproape 500 de milioane de lire sterline la rețeaua de socializare Facebook, după ce, în urmă cu un an, plătise pentru acestea 130 de milioane, relatează presa britanică. Muzicianul irlandez deține 1,5% din Facebook.

- De dragul partidelor de amor nebun, Sting își travestește nevasta. Cu ocazia împlinirii a 30 de ani de relație, vestitul cântăreț Sting a dezvăluit secretele căsniciei sale de succes cu Trudie Styler.
Se pare că celebrul artist își dorește în continuare un mariaj cât mai incitant, pentru care e capabil să depună ceva efort: "Nu ne mulțumin niciunul dintre noi cu o partidă de sex mediocră. Mie îmi place foarte mult latura teatrală a sexului. Îmi doresc să arăt bine și mai ales ca ea să se costumeze. Ador să o îmbrac pe soția mea în diverse ținute, care să-mi stârnească interesul! Apoi și comunicarea este importantă. Este bine să discuți cu persoana iubită despre ce-ți dorești într-o relație, și chiar și în pat. Altfel, ai șanse mici să menții o relație pe termen lung", a declarat acesta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
Stire din Monden : Nicolas Cage nu va mai filma la Constanța!
Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
Stire din Monden : "Noroc că am socrii la Constanța"
Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
Stire din Monden : "Aladin și lampa fermecată"
Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
Stire din Monden : Ce nu vor femeile în timpul preludiului
Pagina a fost generata in 5.301 secunde