Moni și Mr. Pink, vacanță de 50.000 euro la Monaco

174
Moni și Mr. Pink, vacanță  de 50.000 euro la Monaco - monicagabor-1372937104.jpg
Monica Gabor și iubitul său chinez au petrecut o săptămână de vis pe Coasta de Azur. Cei doi s-au cazat la ultimul etaj al unui hotel de cinci stele, au fost la shopping și au vizitat, printre altele, celebra Grădină Exotică a Palatului Princiar din Monaco. În timp ce cârcotașii s-au grăbit să cânte prohodul relației sale cu misteriosul Mr. Pink, Monica Gabor și-a văzut liniștită de relația pe care o are cu iubitul său chinez.

Astfel că, în mare secret, Moni a zburat direct în Principatul Monaco, acolo unde o aștepta milionarul, iar revederea dintre cei doi, după o pauză de aproximativ două luni, a fost una cât se poate de romantică. Moni și Mr. Pink s-au cazat la ultimul etaj al unui hotel de cinci stele, într-un apartament de lux, iar iubitul chinez a plătit, pentru o singură noapte, în jur de 3.000 de euro.

Cei doi au petrecut mult timp în Monaco Ville și mai puțin în Monte Carlo.

Monica s-a întors în România cu suveniruri nu doar pentru ea, ci și pentru prietene și familie, dar și cu daruri pentru fiica ei, Irina.

În total, vacanța de o săptămână pe care Mr. Pink i-a oferit-o Monicăi pe Coasta de Azur a costat în jur de 50.000 de euro.

Plajele ca-n basme, scăldate de apele Mediteranei, aflate la poalele munților, nu i-au tentat prea mult pe cei doi îndrăgostiți.

Asta și pentru că, de când a plecat în America, potrivit pro-

priilor mărturisiri făcute pentru libertatea.ro, Monica evită să mai stea la soare, dat fiind faptul că bronzul îmbătrânește prematur pielea.

Altfel, după o săptămână de vis petrecută la Monaco, Monica a revenit în țară doar pentru câteva zile, urmând să se întoarcă în curând în America. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9007 secunde