Monica Anghel s-a căsătorit cu iubitul ei, Gughi

769
Cântăreața Monica Anghel a născut, vineri, 10 septembrie, un băiețel, care a primit numele de Aviv Alexandru, a anunțat la momentul respectiv artista pe site-ul ei, unde a ținut un jurnal de sarcină.
Luni dimineață, Monica Anghel a vorbit despre familia ei la matinalul "Deșteptarea" de la Europa FM, pe care-l prezintă împreună cu Bogdan Miu. Totodată, Monica Anghel a spus că s-a căsătorit cu iubitul ei, Gughi, înainte de nașterea copilului lor: "Da, este adevărat faptul că eu și Gughi ne-am căsătorit, înainte de naștere. Am fost luată prin surprindere, Gughi s-a ocupat de tot, a venit într-o zi acasă cu inel de logodnă, cu verighete, cu tot. M-a convins să fac acest pas tocmai pentru că nu a trebuit decât să mă prezint", a glumit vedeta, care a precizat că a făcut acest pas înainte de venirea pe lume a lui Aviv, pentru că i s-a părut normal să urmeze această cale creștinească. "A fost un eveniment intim, am avut alături de noi familia și câțiva prieteni apropiați", a mai spus cântăreața.
Ea a precizat că este norocoasă că se poate baza pe sprijinul mamei ei, dar și al soțului, care îi sunt alături și o ajută să aibă grijă de copil.
Nașul copilului va fi fratele cântăreței, Alexandru, după cum a mai spus artista.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 17 Septembrie 2010
Stire din Monden : George Clooney se teme de arme
Luni, 13 Septembrie 2010
Stire din Monden : Podiumul Festivalului de la Veneția
Pagina a fost generata in 1.7587 secunde