" Monica ascunde multe secrete întunecate"

397
1

Articole recomandate

Monica Gabor a apărut pe prima pagină a revistei Tango în ianuarie 2013, perioadă în care Dan-Silviu Boerescu a reușit să stea de vorbă cu fosta soție a lui Iri și să o descoase de secrete. Citate despre viața vedetei TV se regăsesc în cartea "Confesiunile unui bucatar pervers", lansată recent de fostul director Playboy.


De asemenea, Dan Silviu- Boerescu a declarat pentru Spynews.ro că Monica Gabor suferă din cauza faptului că fiica sa, Irina, este departe de ea și nu o poate lua în America.


"Monica era marcată că nu poate să obțină fetița și o deranja că lumea o condamna pentru faptul că nu vrea să ia fetița la ea, însă în realitate nu putea sa ia fetița. Procesul cu Irinel, mai multe detalii despre cazul lor nu știu, dar era foarte palidă, nu arăta bine", a declarat Dan Boierescu, pentru Spynews.ro.


"Avea un aer trist și preocupat. Slăbise foarte mult și senzația mea era că își dăduse jos și silicoanele căpătate pe la începutul relației cu Irinel. Frumusetea ei pălea usor, iar vocea îi era stinsă. Se vedea că ascunde multe probleme și nu puține traume (…) Am încercat să o întreb ce se întâmplă. A făcut doar un gest de lehamite cu mâna și a spus: "-Nu ai cum sa intelegi, sunt legată de maini și de picioare!". Monica ascunde multe secrete întunecate și nu cred că trebuie să fie condamnata pentru asta. Pare un om obosit", se arată scris în cartea lui Dan Boerescu, scrie spynews.ro.


Comentează știrea

catalin
25 mai 2015
catathedon@gmail.com

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email catathedon@gmail.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1765 secunde