Monica Bîrlădeanu, despre iubire și relații: "Nu aștept că un bărbat să-mi preia sau rezolve problemele"

169
Monica Bîrlădeanu, despre iubire și relații:
E considerată una dintre cele mai frumoase românce și a reușit să farmece cu grația și talentul său atât românii cât și străinii. Monica Bîrlădeanu împletește cu grație modestia și succesul într-o eleganță răpitoare. Cu toate astea, actrița recunoaște că, la fel ca orice om, are perioadele ei de cădere și de renaștere.

Monica Bîrlădeanu a vorbit deschis despre problemele pe care le-a avut, ca orice om, în viața personală. Chiar dacă se bucură de succes în străinătate, românca spune că a gustat din amarul singurătății și că a avut momentele ei de decădere, dar că a găsit "rețeta" cu ajutorul căreia a renăscut.

Vedeta a spus că nu crede în relația perfectă, dar că în realitate este un lucru greu de atins: "Ah, o relație perfectă mi se pare un lucru imposibil de atins. Perfecțiunea în sine mi se pare plictisitoare (dacă nu vorbim de domenii care o impun). Sună bine pe hârtie și în literatură, dar în realitate, în cuplu ambele entități sunt în permanență transformare, au nevoi diferite de la o perioadă la altă, au ritmuri diferite de evoluție și uneori inconstante, iar asta impune o nevoie de adaptare permanență. Cert este faptul că un bărbat care te face să râzi, care te stimulează creativ și care te ia în brațe la sfârșitul unei zile grele, pentru mine e o premisă excelentă a unei relații de cuplu reușite. Restul e "fine tuning".

"Ar fi reductiv și ofensator să iubesc un om doar pentru câteva lucruri precise. Iubesc de obicei în celalat un ansamblu întreg format dintr-un număr infinit de elemente care mă inspiră: paradoxuri, decăderi, victorii, idei, aspirații, mod de operare,imaginație, generozitate, compasiune, curaj, nesiguranțe și temeri...aș avea o lista lungă. Dar metaforic vorbind, dacă identitatea celui de lângă tine ar fi un tablou, iar el pictorul, iubești alegerea combinațiilor lui personale de culori, forme și structuri. Nu aștept că un bărbat să-mi preia sau rezolve problemele, nici nu mi se pare deștept sau eficient că amândoi să-și cheltuie energia încercând să găsească soluții pentru situații delicate în care se află celălalt. Aștept însă empatie și compasiune în momente dificile pentru că asta e tot combustibilul de care am nevoie să lupt în continuare", a declarat aceasta, scrie spynews.ro.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3393 secunde