Monica Columbeanu, bătută de angajații lui Irinel

1076
Monica Columbeanu, bătută de angajații lui Irinel - ef145a6a8faa2c0690317248813df2f0.jpg
Monica Columbeanu a ajuns sâmbătă noapte la camera de gardă a Spitalului Floreasca la indicațiile legistului de la IML București.
Polițiștii cu care Moni a mers sâmbătă noapte la Izvorani pentru a-și vedea fetița dar și pentru a-și recupera autoturismul și lucrurile au dus-o pe Columbeanca la Institutul de Medicină Legală al Capita-lei. Legistul de la IML a trimis-o pe soția lui Irinel la camera de Gardă a spitalului Floreasca unde aceasta a făcut câteva radiografii.
"Monica Columbeanu a suferit o serie de leziuni și alte acte de violență. Loviturile i le-au cauzat angajații domnului Columbeanu, la instigarea acestuia, au bruscat-o, acte de violență verbală și fizică, sunt mai multe escoriații la nivelul pieptului. În următo-rele 10 zile o să aibă loc o evaluare psihologică și probabil să stea sub influența tatălui pentru a determina un anumit rezultat al acestor anchete psihologice", a declarat Ionuț Dojan, avocatul lui Moni pentru Pro TV.
Medicul legist a trimis-o la Spitalul Floreasca. Se pare că tânăra a avut nevoie de mai multe radiografii.
"Echilibrată hemodinamic și respirator fără a prezenta un risc, avea traumatisme minore la nivelul brațelor și antebrațelor, cu echimoze locale", a declarat medicul Bogdan Matei.
Monica și Irinel Columbeanu se află în proces de divorț și se luptă pentru custodia fetiței lor, Irina. Monica a depus cererea de divorț, solicitând custodia fetiței sale.
Pe 28 februarie, Judecătoria Buftea a decis că Irina rămâne în grija tatălui său, Irinel Columbeanu, la reședința acestuia din Izvorani, până la decizia definitivă a instanței privind divorțul.
Omul de afaceri a cerut instanței să o decadă din drepturile părintești pe Monica, acuzând că aceasta este violentă și o bătea pe Irina.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7687 secunde