Monica Columbeanu și-a petrecut noaptea cu fiica ei după două luni de despărțire forțată

411
Monica Columbeanu și-a petrecut noaptea cu fiica ei după două luni de despărțire forțată - b089b50538363b44b5c5ff6a79bc639e.jpg
Milioane de români au urmărit cu sufletul la gură povestea micuței Irina Columbeanu, luată vineri de Monica de la Izvorani cu poliția. Fetița a dormit vineri noapte cu mama ei după ce aproape două luni nici măcar n-a fost lăsată să o vadă. Cele două locuiesc acum într-un bloc obișnuit.
Monica Columbeanu a așteptat mai bine de două ore la poarta vilei din Izvorani, ca să poată intra. Irinel Columbeanu a refuzat să-i dea fetița spunând fie că Irina nu vrea să meargă la mamă, fie că este bolnavă. Lucrurile au stat cu totul altfel, spune avocatul Monicăi.
De la izvorani, Monica și fiica ei au mers la apartamentul de două camere, închiriat în centrul Bucureștiului. Celor două li s-a alăturat și Ramona Gabor, sora Monicăi.
Irina ar fi trebuit să părăsească reședința de la Izvorani cu ambulanța. Teoretic, avea rubeolă. Mediicii care au examinat-o au spus însă că fetița nu a fost niciodată bolnavă.
Irinel Columbeanu va trebui să dea explicații pentru informațiile eronate pe care le-a transmis, dar și pentru faptul că a refuzat câteva ore să dea copilul mamei.
Potrivit articolului 307 din Codul Penal, nerespectarea măsurilor privind încredințarea minorului se pedepsește cu închisoare sau cu amendă.
Dacă Monica va depune plângere penală, Irinel riscă închisoarea.

Informează Antena3.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 16 Aprilie 2011
Stire din Monden : Pepe și Oana Zăvoranu, divorț la notar
Pagina a fost generata in 1.5611 secunde