Motivul incredibil pentru care Gabi Firea nu are griji materiale

628
2
Motivul incredibil pentru care  Gabi Firea nu are griji materiale - gabifirea-1349358810.jpg
Gabi Firea și-a schimbat cariera și a lăsat televiziunea pentru politică, dar asta nu înseamnă că aspectul material al vieții sale și-a schimbat poziția. Rămâne la fel de puțin important.


După ce a lăsat în spate aparițiile zilnice în calitate de moderatoare TV, Gabi Firea s-a îndreptat spre o altă carieră. Însă, fire religioasă, cu profunde convingeri creștine, ea are o părere cel puțin neobișnuită despre bani.

"Privesc banii mai mult prin prismă reli-gioasă: cine nu muncește nici să nu mănân-ce. Am grijă să nu-mi placă scumpetea, adică lucrurile foarte costisitoare care m-ar putea îndepărta de la modestie, o virtute creștină", a explicat Gabi pentru Ring.

Mai mult, vedeta și-a amintit de perioada în care era nevoită să facă economii ca să poată să supraviețuiască.

"Am câștigat bani frumoși în presă, dar nu am uitat cum e să te drămuiești de la un salariu la altul, așa cum făceam când eram studentă și mă angajasem pentru a-mi putea plăti chiria în București, eu venind de la Bacău. Bineînțeles, mai aveam de cumpărat și cărți, cursuri, trebuia să mănânc, oricât de puțin, așa că sunt obișnuită și cu mult, și cu puțin din punct de vedere financiar. Altele sunt motivele mele de bucurie, nu banii...", a continuat Gabriela.


Comentează știrea

Mik
5 octombrie 2012
daaaaa

E normal sa nu aiba nicio grija cand vine vorba de bani doar firma ei a supt bani la greu de la Oltchim in numele dlui profesor Felix ! :))) Pupincurista, capusa de bani ai statului. SICTIR !

bravo
5 octombrie 2012
femeie de cariera

O femeie de suces inteligenta si modesta.Poate ar trebui ca si asa zisele vedete din Romania sa ia exemplu de la ea Bravao Gabi Firea

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1244 secunde