Motivul pentru care Antonia s-a despărțit de soț

1090
Motivul pentru care Antonia  s-a despărțit de soț - antoniavincenzo-1357821152.jpg
Vincenzo Castellano nu e tocmai ușă de biserică. Deși are acasă cea mai frumoasă femeie din showbiz, soțul Antoniei ar mai râvni și la iubitele altora.


Dezvăluirea a fost făcută de Cristi Brancu, pe blogul personal.

"Nu e glumă! Vincenzo, soțul Antoniei, a încercat să o agațe pe Facebook pe iubita lui Lazarus! Știu, a fost vacanță, dar nu ratați știrea, pentru că e păcat! Vincenzo a amușinat nițel la Andreea lui Lazarus. Acum înțelegeți și motivul pentru care Antonia a ajuns să spună ferm că nu au petrecut sărbătorile împreună. Dacă ne aducem aminte și de povestea tatălui lui Vincenzo, Ciro, care a avut o relație la vedere cu Raluca Sandu, dar nu a recunoscut copilul, nu ne rămâne decât să ne amintim vorba veche: ce naște din pisică…", a scris Brancu pe blogul personal.

Antonia Iacobescu și Vincenzo Castellano, ambii în vârstă de 23 de ani, s-au căsătorit în 2011 și au împreună o fetiță de 2 ani, pe nume Maya. Căsnicia celor doi trece printr-un impas de la sfârșitul anului trecut, când Vincenzo a anunțat că el și artista s-au despărțit, fără să ofere însă detalii despre ruptură.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Noiembrie 2012
Stire din Monden : Antonia s-a despărți de soțul ei!
Pagina a fost generata in 0.2345 secunde