Mr. Pink i-a interzis să părăsească America? Monica Gabor nu a mai ajuns la fiica ei

253
Mr. Pink i-a interzis  să părăsească America? Monica Gabor nu a mai ajuns la fiica ei - monicagabor-1452259598.jpg
Monica Gabor nu a mai putut să își ducă planul la îndeplinire de Sărbători, când intenționa să petreacă o vacanță de vis alături de Irina, fiica ei și a lui Irinel Columbeanu, scrie libertatea.ro.

Fosta soție a afaceristului de la Izvorani își dorea cu ardoare să-și revadă fiica la finalul anului trecut. Mai exact, ea apucase să închirieze o vilă la Poiana Țapului, unde voia să se relaxeze alături de Irina.

Planul se pare că îl stabilise cu fiica ei, care aștepta nerăbdătoare ziua în care își va revedea mama, stabilită de ani buni în America, alături de iubitul ei, Mr. Pink. Fetița s-a obișnuit să o vadă pe Monica de câteva ori pe an, iar clipele alături de ea sunt cu atât mai mult apreciate.

Din păcate, Monica Gabor nu și-a mai făcut apariția în țară, provocând o durere imensă în sufletul fiicei sale.

Presa mondenă susține că Mr. Pink i-ar fi dat planurile peste cap, impu-nându-i să petreacă alături de el perioada Sărbătorilor, în SUA, iar Irina a trebuit să accepte situația ivită.

Potrivit libertatea.ro, fetița s-a consumat, mai ales că așteptările i-au fost înșelate. Contactat telefonic pe marginea acestui subiect, Irinel Columbeanu a părut destul de iritat, dar a rămas rezervat, preferând să fie discret în ceea ce privește viața de familie. "Atât pot să vă spun: Irina a stat toată vacanța cu mine!", a declarat afaceristul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Ianuarie 2015
Stire din Monden : Monica Gabor, o nouă idilă?
Pagina a fost generata in 1.7333 secunde