Natalia Mateuț a fost eliberată de Poliția olandeză

431
Natalia Mateuț a fost eliberată de Poliția olandeză - ffd3c5e349fa5745159deef163b5c253.jpg
Natalia Mateuț - reținută la Amsterdam pentru că ar fi utilizat carduri false - a fost eliberată și urmează să revină în țară, a confirmat tatăl său, fostul fotbalist dinamovist Dorin Mateuț.
"Deocamdată atât știu, că este eliberată și stă la hotel. Nu i-am găsit avion în seara asta, mâine vine, după prânz", a declarat Dorin Mateuț pentru stirileprotv.ro
Polițiștii olandezi aveau informații că Natalia Mateuț și prietenii care o însoțeau fac cumpărături utilizând carduri clonate, în ultimele zile cheltuind astfel 80.000 de euro. I-au filat și, imediat ce Natalia și doi prieteni au ieșit dintr-un magazin, i-au înconjurat, relatează Știrile Pro TV. Al patrulea suspect a fost arestat la hotel, unde agenții au venit la percheziții și au găsit pungi cu haine și pantofi.
Fostul fotbalist Dorin Mateuț l-a acuzat pe noul iubit al Nataliei, Valentin Petrișor, reținut și el odată cu tânăra. Cei doi sunt împreună de câteva luni, iar fostul dinamovist susține că nici nu l-a cunoscut încă. Băiatul, paparazzo, a fost închis doi ani pentru tâlhărie și apoi a apărut ca victimă într-un dosar în care este implicată Monica Columbeanu, pe care a acuzat-o că l-ar fi lovit cu mașina, transmite sursa citată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 06 Aprilie 2011
Stire din Monden : Un joc fierbinte cu ajutorul limbii
Marţi, 05 Aprilie 2011
Stire din Monden : Prezervativul, "moartea pasiunii"
Pagina a fost generata in 4.2434 secunde