Nicolas Cage își acuză managerul că l-a ruinat

345
Actorul american l-a dat în judecată pe fostul său manager, pe care îl acuză că l-a ruinat și căruia îi cere 20 de milioane de dolari, relatează AFP, preluat de Agerpres.
Actorul, care ar avea mari probleme financiare, potrivit presei americane, îl acuză pe fostul ma-nager că l-a expus unor pla-samente riscante care au dus la pierderi catastrofale. O plângere în acest sens a fost depusă vineri la un tribunal din Los Angeles.
Actorul de 45 de ani a explicat în document că nu și-a dat seama de "gravitatea" situației decât după ce și-a concediat managerul, la începutul lui 2009. Nicolas Cage i-a imputat în special neplata unor impozite, sumă ridicată la circa 6 milioane de dolari. Actorul a anunțat în aprilie că a vândut un castel pe care îl deținea în Germania, nemaiputând să și-l permită din cauza crizei eco-nomice.
În peste 20 de ani de carieră, Nicolas Cage a jucat în peste 40 de filme, printre care "Leaving Las Vegas" (1995), care i-a adus un Oscar, și "Wild at Heart" (1990) al lui David Lynch, distins cu Palme d’Or la Cannes.
Pe numele său adevărat Nicholas Coppola, actorul a utilizat un pseudonim pentru a nu fi asociat sistematic cu celebrul său unchi, regizorul Francis Ford Coppola.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 19 Octombrie 2009
Stire din Monden : Madonna riscă să fie evacuată
Luni, 19 Octombrie 2009
Stire din Monden : Și altfel despre Osama Ben Laden
Luni, 19 Octombrie 2009
Stire din Monden : Un nou personaj în familia Simpson
Pagina a fost generata in 1.8863 secunde