Nicolas Cage va filma la Cazinoul din Constanța

1353
Nicolas Cage va filma la Cazinoul din Constanța - f7224fe0b41e524824e1979951ec6a80.jpg
Renumitul actor Nicolas Cage face senzație de când a sosit în România pentru a participa la filmările producției "Ghost Rider 2". Actorul a decis să își aducă la noi în țară și familia, pe soția sa, Alice Kim, și pe micuțul lor, Kal-El, de cinci ani.
Până acum, furnizorii de servicii ai producției, Castel Film, au vizitat orașele Constanța, Sibiu și Hunedoara, zone în care au ales câteva locuri pentru scenele din film. În urmă cu ceva timp, reprezentanții Castel Film au fost la Constanța și au discutat cu primarul municipiului, Radu Mazăre, pentru a obține autorizațiile necesare pentru filmări. "S-au purtat discuții pentru zona Cazinoului din Constanța", a declarat Bogdan Mocea de la Castel Film.
Momentan, filmările au loc la Sibiu, unde starul este asaltat zi de zi de fani. Filmările pentru pelicula "Ghost Rider 2" au continuat, vineri, la Biserica Franciscană din centrul Sibiului. În scenă au intrat și figuranți, elevi ai colegiului "Bru-kenthal", care joacă rolul unor copii din corul bisericii.
Chiar dacă este foarte ocupat, actorul de la Hollywood și-a făcut timp și pentru câteva plimbări. Nicolas Cage a vizitat centrul vechi al orașului Sibiu și a spus că avem o țară minunată. El a cinat împreună cu echipa sa într-unul din restaurantele din zonă, iar la un moment dat a dat autografe copiilor care au strigat numele său minute bune.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7724 secunde