Noua achiziție amoroasă a Madonnei

358
Noua achiziție amoroasă a Madonnei - 5400976477ef0f1f283278e4611c12bb.jpg
La scurt timp duă despărțirea de Jesus Luz, Madonna și-a găsit un nou iubit. Se numește Jon Kortajarena, are 24 de ani și este model și actor, informează aceshowbiz.com.
Cei doi s-au întâlnit la New York, la premiera filmului "A single man", în care bărbatul joacă un rol. După eveniment, au mers împreună la cină, fiind însoțiți, totuși, de câțiva prieteni.
Madonna și fostul ei iubit, modelul brazilian Jesus Luz, în vârstă de 23 de ani, s-au despărțit, din cauza diferenței de vârstă de 28 de ani dintre ei, dar și a absenței intereselor comune.
Programele artistice încărcate ale cântăreței în vârstă de 51 de ani și ale tânărului model brazilian au contribuit și ele la această despărțire.
O publicație americană a scris: "Este o despărțire amiabilă, iar Luz a fost cel care a avut inițiativa".
La rândul ei, Madonna a declarat unor prieteni că ea și modelul brazilian se află "în puncte diferite" ale vieților lor în această perioadă.
"Nu mai găsim subiecte despre care să vorbim. E foarte dificil pentru noi să găsim un teren comun în aceste zile. Avem doar Kabbalah, dar asta e tot", i-ar fi mărturisit cântăreața unui bun prieten.
Madonna l-a cunoscut pe Jesus Luz cu ocazia unei ședințe foto. Cei doi au început să se întâlnească după ce Madonna a divorțat de regizorul britanic Guy Ritchie, în octombrie 2008, după o căsnicie de opt ani.
Însă mama modelului brazilian, de profesie coafeză, și care este cu 14 ani mai tânără decât Madonna, nu a fost de acord cu relația fiului ei cu renumita cântăreață americană.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 09 Februarie 2010
Stire din Monden : A început Carnavalul de la Veneția
Luni, 08 Februarie 2010
Stire din Monden : Leonard Cohen a suferit un accident
Vineri, 05 Februarie 2010
Stire din Monden : Beyonce și-a lansat parfumul Heat
Vineri, 05 Februarie 2010
Stire din Monden : "Avatar 2"?
Pagina a fost generata in 2.8687 secunde