Charlie Sheen:

"Nu spun că nu voi mai ieși niciodată cu o prostituată"

441
Actorul din "Doi bărbați și jumătate", Charlie Sheen, nu exclude posibilitatea de a se îndrăgosti de o prostituată, scrie showbiz.ro.

Actorul Charlie Sheen nu are ne-voie de foarte multe prezentări. La începutul anului 2011, Sheen era unul dintre cei mai bine plătiți actori de te-leviziune, cu un câștig de 40 de milioane de dolari pe an, pentru rolul din sitcom-ul "Doi bărbați și jumătate".

Serialul a fost întrerupt la sfârșitul lunii ianuarie, după ce actorul a intrat în atenția opiniei publice cu problemele sale legate de dependența de droguri, aventurile cu starlete porno, dis-trugerile din camerele de hotel, etc.

În Playboy, ediția din septembrie, puteți citi un interviu scandalos, în care actorul-problemă de la Hollywood vorbește despre necazurile în care a tot intrat în ultima vreme.

"Nu spun că nu voi mai ieși niciodată cu o prostituată. O parte dintre ele nu pun suflet, iar o altă parte sunt extrem de... nutritive. Problema cu prostituatele este că s-ar putea ca la un moment dat să-ți placă cu adevărat de o astfel de femeie", spune Charlie Sheen. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Septembrie 2012
Stire din Monden : Salma Hayek renunță la actorie
Luni, 05 Septembrie 2011
Stire din Monden : Cele mai cool mămici de la Hollywood
Pagina a fost generata in 0.2859 secunde