Nunta anului în lumea mondenă. Bianca Drăgușanu și Victor Slav au spus "DA!"

589
Nunta anului în lumea  mondenă. Bianca Drăgușanu  și Victor Slav au spus
Bianca Drăgușanu și Victor Slav au spus "DA!" în fața preotului. Nunta s-a desfășurat, așa cum era de așteptat, cu mare fast.

Cei doi miri au fost păziți la cununia lor religioasă de o mulțime de bodyguarzi. Mireasa a făcut senzație într-o rochie cu trenă de 9.000 de euro. Ea și-a acoperit decolteul generos cu un voal din dantelă.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au cununat religios la Biserica "Doamna Oltea" din Capitală. Cununia, care a fost anunțată pentru ora 17.00, a început cu aproximativ o oră mai târziu.

Primii care și-au făcut apariția au fost părinții și sora Biancăi, Oana Roxana. Mirii au venit la câteva minute după ora 18.00. Victor Slav a sosit primul, într-o limuzină de culoare închisă. Odată cu el a venit și automobilul în care se aflau Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo. Mașina în care se afla mireasa a staționat preț de câteva minute în fața bisericii, într-un loc interzis. Și asta din pricina automobilului cu care își făcuse apariția mirele, care blocase intrarea în incinta bisericii.

Abia după ce a plecat mașina cu care venise Slav, roșcata a putut intra cu limuzina în curtea bisericii, unde era așteptată de bodyguarzi, de tatăl ei și de domnișoarele de onoare.

Bianca a purtat o creație specială, de 9.000 de euro, din dantelă franțuzească, cusută manual, ce i-a scos în evidență silueta. Cu fața acoperită cu un voal, mireasa a fost protejată cu umbrele de ploaia care a stricat cel mai important eveniment din viața ei. Singurele bijuterii pe care le-a purtat Bianca au fost cerceii și un inel de la Victor. Buchetul miresei a fost realizat din flori albe și lila în care predominau bujorii.

Ceremonia religioasă a durat până în jurul orei 19.30. Zeci de porumbei au zburat deasupra mirilor la ieșirea din biserică. Mirii au urcat într-o limuzină și s-au îndreptat spre restaurantul de lux din afara Bucureștiului, unde urma să se desfășoare petrecerea, pregătită cu minuțiozitate de organizatori. În loc să ajungă primii și să-și întâmpine invitații, ei s-au lăsat așteptați.

Înainte de a pleca la biserică, Bianca a postat pe Facebook rochia și buchetul de mireasă.

Bianca și Victor și-au delectat invitații cu meniu de 100 euro, care îmbină preparatele sofisticate cu cele tradiționale, pentru a-i satisface și pe cei mai pretențioși dintre invitați. Tortul miresei, cu trei etaje, a fost ultima surpriză culinară a nunții, potrivit click.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.816 secunde