Nunta anului în lumea sportului: "Cu fericire, viața trece mai ușor"

520
Nunta anului în lumea sportului:
A fost mare petrecere la cel mai luxos hotel din Poiana Brașov! Celebrul tenisman Ilie Năstase s-a căsătorit cu Brigitte Sfăt, în com-pania a peste 300 de invitați, între care s-au numărat și multe cele-brități. Este pentru a patra oară când Năstase spune "DA!".

Nasty și Brigitte și-au oficializat relația încă din luna iunie a acestui an, când au spus "DA!" în fața ofițerului de stare civilă, la Timișoara, orașul natal al brunetei.

Chiar dacă mirii au ales să nu se cunune și religios, la biserică, pe-trecerea de nuntă s-a ținut totuși, la un hotel de cinci stele din Poiana Brașov.

Încă de vineri seară, invitații au început să vină, iar alaiul a fost unul select! La fericitul eveniment al fostului mare tenisman au venit, printre alții, Gheorghe Hagi, Nadia Comăneci și Ion Țiriac. Nu au lipsit nici personalitățile politice, una dintre acestea fiind fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu, care, ca și mirele, este mare crai.

În seara de dinaintea petrecerii, Nasty a luat racheta și a participat la un turneu de tenis la dublu între prieteni, cu nuntașii veniți mai din timp la Poiana Brașov.

Miza jocului a fost, se pare, o masă plină cu sticle de vin și bere! La chef, șampania scumpă a fost furnizată de Amalia, fosta soție a lui Ilie, care i-a urat totodată și "Casă de piatră".

v v v

Dansul mirilor, momentul care a deschis petrecerea propriu-zisă, a fost unul dintre cele mai emoțio-nante momente ale serii. Ilie și Brigitte Năstase au dansat pe melodia Adrianei Antoni, aleasă special pentru acest prilej, un cântec care a avut și un titlu foarte inspirat: "Cu fericire, viața trece mai ușor". Finalul dansului a fost însoțit de aplauze, iar apoi petrecerea a continuat la fel de frumos precum a început, scrie click.ro.

Ilie Năstase și-a trăit viața din plin și a avut succes atât pe terenul de tenis, cât și în viața privată. În autobiografia sa scrie că s-a culcat cu 2.500 de iubite, însă imediat după publicarea cărții, Nasty a declarat că numărul a fost mult exagerat, 400 fiind mai aproape de realitate. Ei bine, dintre cele 400, numai 4 au fost suficient de noro-coase cât Ilie să le ducă la altar.

Ilie s-a căsătorit pentru prima dată cu Dominique Grazia, în 1973, după ce a cunoscut-o la turneul de tenis US Open. După doi ani, a venit pe lume Nathalie, primul copil al tenismanului. Cei doi au divorțat în 1980.

În 1984, acesta s-a căsătorit cu americanca Alexandra King. Au înfiat împreună doi copii, Charlotte Alessandra și Nicholas. S-au separat în 2003.

Cea de-a treia soție a lui Ilie Năstase a fost românca Amalia Teodorescu. S-au căsătorit în 2004 și s-au separat în 2010, după șase ani de mariaj. Amalia i-a dăruit fostului campion două fetițe: Alessia și Ema, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.605 secunde