Concurs O nouă provocare culinară pentru constănțeni

694
Week-end-ul trecut a avut loc inaugurarea oficială a restaurantului Kir Royal, un local elegant care oferă constănțenilor o gamă variată de meniuri cu specific românesc, dar și franțuzesc. Restaurantul se află la intrarea în satul de vacanță și este deținut de Bruno Delvallée, care, înarmat cu sprijinul familiei și cu un entuziasm debordant, îi provoacă pe localnicii urbei noastre la o nouă aventură digestivă.
După ce a studiat "terenul" în Brașov, Sibiu și București, Delvallée a optat pentru Constanța, unde a găsit acel "fresh air" de care avea nevoie pentru a pune bazele unui restaurant cu specific dublu.
Cei trei bucătari de la Kir Royal au fost la înălțime în seara inaugurării, gătind specialități franțuzești care promiteau un deliciu gustativ echivalent cu cel vizual. Interesant este faptul că restaurantul nu are ca unic atu rafinamentul culinar, ci și faptul că, începând de la miezul nopții, al doilea nivel al localului se transformă într-un club de muzică internațională
Deschis în fiecare zi, restaurantul va organiza, în curând, nunți și majorate, propunând o gamă variată de meniuri, cu prețuri între 65 și 100 de lei de persoană.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8524 secunde